HET COLLECTIEF VAN VRIJHEIDSJURISTEN  |  VRIJHEID IS NIET ONDERHANDELBAAR
 

< Terug naar de Verklaring  |  download de Verklaring (PDF)

Teken de verklaring

Het Collectief van Vrijheidsjuristen wil een krachtig geluid laten horen om onze vrijheid te beschermen. Daarom is er de Verklaring ter Bescherming van Essentiële Vrijheden van de Mens. Ook als u geen jurist bent (u heeft geen meestertitel of LL.M) kunt u dit steunen.

Met het versturen van het registratieformulier gaat u ermee akkoord dat u op deze website met naam en titulatuur wordt vermeld als medeondertekenaar van de verklaring. Als medeondertekenaar van de verklaring worden alleen juristen vermeld op deze website.

Klik hier om de Verklaring te downloaden (pdf-bestand).

ONS PRIVACY STATEMENT

De gegevens die bij de ondertekening van de Verklaring worden geregistreerd, worden uitsluitend gebruikt voor de geanonimiseerde verzameling van de aantallen medeondertekenaars, en voor zover dit juristen betreft, voor de vermelding van naam en titulatuur in de lijst onder of bij de Verklaring op deze website. Wij zullen u nooit ongevraagd benaderen per email, telefonisch of anderszins.

Indien u jurist bent, zullen wij u alleen bellen ten behoeve van een verificatie opdat de lijst van medeondertekenaars met zekerheid juristen bevat. Ingeval u onder vraag 6 hebt aangegeven een actieve bijdrage te willen leveren, kunnen wij u benaderen per email, telefoon, WhatsApp of anderszins.

Klik hier voor het Privacyreglement.

Stichting De Vrijheidsjurist, KvK 83991697

© 2021 De Vrijheidsjurist